Therapie Rotterdam Rijnmond

Welkom bij Feniks. Praktijk voor therapie, training en coaching

Je vindt hier meer informatie over mijn praktijk voor therapie, relatietherapie, gezinstherapie, training & coaching in Rotterdam. Mijn praktijk kenmerkt zich door een cliëntgerichte aanpak en is gespecialiseerd in verslaving en agressie.

 

Waarom therapie?

Doel van therapie zou kunnen zijn dat je door krijgt wat je doet, dat je op een andere manier leert denken en voelen, vertrouwen krijgt in jezelf of anderen en antwoorden krijgt op persoonlijke vragen.

 

Waarom relatietherapie?

Je hebt lef nodig om in relatietherapie te gaan. Durf jij te zeggen wat je werkelijk voelt en denkt in bijzijn van je partner? In relatietherapie krijg je inzicht in hoe jullie communiceren en hoe je partner dingen ervaart.  

 

Waarom gezinstherapie?

Onze huidige tijdgeest waarin gezinnen vaker wel dan niet bestaan uit samengestelde gezinsleden vraagt een nieuwe aanpak. In gezinstherapie wordt deze situatie erkent en besteden we aandacht aan de diversiteit van elk gezinslid waardoor verschillen uiteindelijk gewaardeerd kunnen worden. 

 

Waarom training?

Procesbegeleiding op maat. Wij bieden diverse op maat gemaakte trainingen aan zowel op locatie als incompany. Wij zijn gespecialiseerd in het aangaan van en ombuigen van weerstand op de werkvloer en agressie op het werk. 

 

Waarom coaching?

Coaching van zowel teams als individuen is vaak werkgerelateerd en gericht op veranderingsprocessen. Wij bieden diverse coachingstrajecten aan zowel op locatie als incompany.

 

Adres

Feniks Therapie Rotterdam Rijnmond
Agniesestraat 42 F
3032 TM Rotterdam
 
 

Contact

Telefoon 06-47491813
Email info@therapie-rotterdamrijnmond.nl
   
KVK 64423441
BTW NL178344801-B01

 

 

Aangesloten bij

         

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.