Therapie

"Doe zoveel als nodig en zo weinig als mogelijk"

- Laura Perls

 

Visie op therapie

Wie in therapie gaat is niet gek of ziek en dus geen patiënt. Daarom spreek ik van cliënten die een cliëntgerichte behandeling verdienen. Wij spreken af wanneer het de cliënt uitkomt. Onze praktijk heeft geen wachtkamer of balie, je maakt rechtstreeks contact met mij. Het bewaken en beschermen van je privacy is voor mij zeer belangrijk. Wij hebben er om deze reden voor gekozen geen contracten met verzekeraars aan te gaan. Je informatie wordt niet gedeeld met je verzekeraar of je huisarts.

Therapie gaat over dat wat er nu is en niet over hoe het zou moeten zijn. In therapie gaan we samen uitzoeken wat voor de cliënt het beste werkt. Als therapeut creëer ik duidelijkheid, zodat de cliënt zelf de keuze kan maken wat het beste bij haar of hem past. Ik heb geen oordeel over wat goed of fout is, het is mijn overtuiging en ervaring dat cliënten uiteindelijk zelf goed weten wat helpend is en hen verder brengt.

Doel van therapie zou kunnen zijn dat je door krijgt wat je doet, dat je op een andere manier leert denken en voelen, vertrouwen krijgt in jezelf of anderen en antwoorden krijgt op persoonlijke vragen.

 

Adres

Feniks Therapie Rotterdam Rijnmond
Agniesestraat 42 F
3032 TM Rotterdam
 
 

Contact

Telefoon 06-47491813
Email info@therapie-rotterdamrijnmond.nl
   
KVK 64423441
BTW NL178344801-B01

 

 

Aangesloten bij

         

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.