Relatietherapie

"We leven onder de bescherming van elkander"

-Keltisch gezegde

 

Visie op Relatie Therapie

Je hebt lef nodig om in relatietherapie te gaan. Durf jij te zeggen wat je werkelijk voelt en denkt in bijzijn van je partner? In relatietherapie krijg je inzicht in hoe jullie communiceren en hoe je partner dingen ervaart. Wie in relatietherapie gaat is niet gek of ziek en dus geen patiënt. Daarom spreek ik van cliënten die een op maat gemaakte behandeling verdienen. Wij spreken af wanneer het de cliënten uitkomt. Onze praktijk heeft geen wachtkamer of balie, je maakt rechtstreeks contact met mij. Het bewaken en beschermen van jullie privacy is voor mij zeer belangrijk. Wij hebben er om deze reden voor gekozen geen contracten met verzekeraars aan te gaan. Jullie informatie wordt niet gedeeld met je verzekeraar of je huisarts.

Relatie therapie gaat over dat wat er nu is. In relatietherapie gaan we samen uitzoeken wat voor de jullie het beste werkt. Als therapeut creëer ik duidelijkheid, zodat de cliënten zelf de keuze kunnen maken wat het beste bij haar of hem past. Ik heb geen oordeel over wat goed of fout is, het is mijn overtuiging en ervaring dat cliënten uiteindelijk zelf goed weten wat helpend is en hen verder brengt.

Doel van relatie therapie zou kunnen zijn dat jullie door krijgen wat je doet, dat jullie de destructieve dialogen weten te doorbreken, dat je op een andere manier leert denken en voelen, vertrouwen krijgt in jezelf of anderen en antwoorden krijgt op persoonlijke vragen.

 

 

 

 

Adres

Feniks Therapie Rotterdam Rijnmond
Agniesestraat 42 F
3032 TM Rotterdam
 
 

Contact

Telefoon 06-47491813
Email info@therapie-rotterdamrijnmond.nl
   
KVK 64423441
BTW NL178344801-B01

 

 

Aangesloten bij

         

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.